2016年11月4日金曜日

12月の製造・発送日アップしました~シュトレンの季節 Stollen is Coming ! 

<English follows Japanese>

ハロウィンが終わったとたんに街は一斉にクリスマス。毎年のことながら早変わりにびっくりします。

飾り付けとか大変だろうなぁ~、と。

ただ、今年は他人ごとではありません。カノエのパン工房のクリスマス限定メニューStollenの販売を開始します。ただいま、準備の最中。

Stollen Carré Petit

これはStollen Carré Petit. 小さいサイズ。

来週プロの方に残りの写真撮影を依頼しているので、11月中にはHPで詳細アップできる予定です。直前の告知になりそうです。10月から着手しても良かったかも。(苦笑)

Stollenももちろん例外なく、白砂糖未使用です。代わりにメープルシロップで仕上げた世界初(?)のStollenかも! 白砂糖Free, 罪悪感Freeで楽しいクリスマスを迎えられますように♪

12月も水~土 が製造・発送日です。お休みは12月25日~1月5日まで。1月6日(金)から製造・発送開始です。




Here comes. As soon as Halloween ends, the Christmas mode is on.
I used to ignore that because it felt too soon as if we were speeding up to finish the year.
However, not this year. I am deeply in Christmas mode as my bakery starts to selling Stollen from December. I am in the middle of the preparation.

I have arranged photo shoots by a professional next week. Once photos are ready, hopefully by the end of this month, I will post more information.  I felt I should have started preparation earlier !

Stollen is no exception: no white sugar. In stead maple sugar is used.
Evey single crumble is yummy and healthy!





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